Kluizen-Advies.nl.

Onze naam zegt eigenlijk alles. Het juiste advies over kluizen.
U beschermt graag uw waardevolle bezittingen en wij staan klaar om u daarin te adviseren.

Zo hebben wij in Buren een prachtige showroom ingericht waar wij u de kwaliteit en mogelijkheden kunnen laten beleven. Per slot van rekening is een kluis niet een alledaags product.

Kortom; Kluizen-advies.nl is niet alleen een webshop. Wij gaan graag persoonlijk met u in gesprek om al uw wensen op een rij te zetten. Alleen op deze manier bent u zeker van de juiste aankoop.

Aanbod:

Het aanbod is breed. Als officiële (gold)dealer van onder andere Nauta.com bieden wij kluizen en aanverwante producten voor de meest uiteenlopende toepassingen en zelfs verder dan dat. Wensen op maat zien wij altijd als een uitdaging.

Wat doen wij nog meer:

Naast adviseren en leveren van kluizen zijn wij u ook gediplomeerd Beveiligingsadviseur Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). We kunnen uw woning volgens deze eisen beoordelen en daar waar nodig ook aanpassen.

Hierbij moet u denken aan het leveren en monteren van al uw hang en sluitwerk, beveiliging, verlichting etc. Met andere woorden alles wat nodig is om uw huis of bedrijfspand veilig te maken.

Showroom:

Onze uitgebreide showroom is gevestigd  aan de Randweg 18 in Buren (Gld). Hier staan een aantal kwaliteitskluizen ten toon gesteld.

Wilt u liever buiten kantoortijden een oriënterend gesprek met ons aangaan, neem dan gerust contact met ons op;

Huub Homepage
Neem contact op

Huub van der Heide
0344-605539

Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op

0344-605539