Kluizen-Advies.nl.

Onze naam zegt eigenlijk alles. Het juiste advies over kluizen.
U beschermt graag uw waardevolle bezittingen en wij staan klaar om u daarin te adviseren.

Zo hebben wij in Tiel een prachtige showroom ingericht waar wij u de kwaliteit en mogelijkheden kunnen laten beleven. Per slot van rekening is een kluis niet een alledaags product.

Kortom; Kluizen-advies.nl is niet alleen een webshop. Wij gaan graag persoonlijk met u in gesprek om al uw wensen op een rij te zetten. Alleen op deze manier bent u zeker van de juiste aankoop.

Aanbod:

Het aanbod is breed. Als officiële (gold)dealer van onder andere Nauta.com bieden wij kluizen en aanverwante producten voor de meest uiteenlopende toepassingen en zelfs verder dan dat. Wensen op maat zien wij altijd als een uitdaging.

Wat doen wij nog meer:

Naast adviseren en leveren van kluizen zijn wij u ook gediplomeerd beveiligingsadviseur politie keurmerk veilig wonen (PKVW). We kunnen uw woning volgens deze eisen beoordelen en daar waar nodig ook aanpassen.

Showroom:

Naast onze uitgebreide showroom aan de Faradaystraat 5 c te Tiel hebben wij bij Rengers exclusief bouwbeslag ( al meer dan 25 jaar een begrip in Tiel en wijde omgeving) een aantal kwaliteitskluizen ten toon gesteld. Ook hier kunt u tijdens winkeltijden terecht voor een eerste indruk.

Wilt u liever buiten kantoortijden een oriënterend gesprek met ons aangaan, neem dan gerust contact met ons op;

Huub
Neem contact op

Huub van der Heide
0344-605539

Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op

0344-605539