Verzend en retour beleid

Standaard levering (achter eerste deur)

Bij de standaard aflevering wordt uw bestelling achter de eerste toegangsdeur afgeleverd (zonder enig verticaal transport op of bij het afleveradres). Wanneer de toegangsdeur te smal is voor aflevering, wordt uw bestelling voor de deur afgeleverd.
De aflevertarieven zijn alleen geldig bij centrale leveringen binnen Nederland (exclusief de Waddeneilanden), België en Luxemburg.

Discrete verpakking

U kunt ervoor kiezen om de kluis te laten afleveren in een discrete, zwarte verpakking. Hiermee waarborgen we de privacy en veiligheid en worden er geen ‘slapende honden’ wakker gemaakt bij het leveren van de kluis.

Levering en plaatsing (verankering optioneel)

Levering en plaatsing op de begane grond of een per lift bereikbare etage (verankering optioneel)

Een inbraakwerende kluis met een gewicht van minder dan 1.000 kg moet volgens de Europese norm op vakkundige wijze worden verankerd aan de muur of vloer. Alleen dan zijn uw kostbaarheden pas echt beschermd tegen inbraak. Veel verzekeraars eisen dan ook dat kluizen deugdelijk verankerd zijn. Bij aflevering kunnen wij ervoor zorgen dat de kluis conform de veiligheidseisen wordt geplaatst en wanneer gewenst op de juiste wijze wordt verankerd.

Levering en plaatsing wanneer de etage alleen per trap bereikbaar is (let op: altijd inclusief verankering)

Wanneer uw woning of bedrijfspand niet over een lift beschikt, dan kunnen kluizen tot en met 100 kg door middel van een innovatieve trappenloper vervoerd worden, mits de trap minstens 80 cm breed is.
U kunt gebruik maken van deze service inclusief trappenloper indien er aan onderstaande voorwaarden wordt voldaan:

 • De kluis heeft een maximale maatvoering van 950x700x700 (HxBxD in mm) en
 • De kluis weegt maximaal 100 kg. Voor kluizen zwaarder dan 101 kg kunt u contact met ons opnemen.
 • De trap is minstens 80 cm breed
 • Onder en boven aan de trap is minstens 90 cm uitloopruimte
 • Trap is niet steiler dan 45 graden
 • Geen hoogpolig tapijt
 • Geen wit gelakte trap
 • Tot maximaal de tweede etage

Voordat de kluis op vakkundige wijze wordt verankerd, wordt uiteraard de werking van de kluis gecontroleerd en uitgelegd. Bij vertrek wordt het verpakkingsmateriaal netjes opgeruimd en meegenomen.

Ook voor plaatsing en verankering van kluizen in andere dan bovengenoemde situaties kunt u uiteraard bij ons terecht. Neem hiervoor contact met ons op.

Retourvoorwaarden

Een geleverd product/overeenkomst kan binnen 14 dagen, gerekend vanaf de dag van ontvangst van het product, zonder opgave van redenen worden ontbonden. ​

De volgende voorwaarden zijn van kracht met betrekking tot het retourneren van producten:

 • Is uw product bij levering zichtbaar beschadigd? Maak hiervan direct melding door dit aan te geven op de pakbon bij acceptatie van de levering. Maak vervolgens het probleem bij ons kenbaar, zodat we samen op zoek kunnen naar een passende oplossing.
 • Overige reclamaties dienen binnen 8 dagen na levering kenbaar gemaakt te worden, waarna deze conform de retourvoorwaarden worden afgehandeld.
 • Indien bij ingebruikname van het product blijkt dat het product defect is, wordt het product conform de garantievoorwaarden van de fabrikant vervangen.
 • Speciaal vervaardigde producten kunnen niet retour genomen worden.
 • Bij producten die zich niet meer in originele staat bevinden (losgeschroefd of gedemonteerd) vervalt automatisch de garantie en het recht van retour.
 • Kosten van retourzending komen voor rekening van klant.

Zodra het product volgens de retourvoorwaarden door ons is ontvangen, zal het complete aankoopbedrag, door middel van hetzelfde betaalmiddel, binnen 14 dagen worden vergoed.